Polyvalent "IMPACT"Centre, Suceava SV

Project Description

PROJECT YEAR2011-2013 the
CATEGORYPUBLIC – MIXED FUNCTIONS
PROJECT STAGEFINISHING AND FURNISHING
LOCATIONPLOPENI, SUCEAVA
FLOOR AREA 2130 m2
GROSS FLOOR AREA 5600 m2

The building in the eastern suburbs of Suceva proposes a suite of large spaces that serve a variety of events by the means of a private and efficient management system.

The central volume incorporates a large restaurant room (275 seats) at the semi-basement level and an event room (over 1000 seats) at the ground floor and floor suppresses levels.

On the northern and eastern sides were configured two wings with support and related spaces (kitchens, lockers, activities halls, café, bookstore, offices and hotel rooms), to ensure a varied and versatile functional structure for The dynamic and entrepreneurial community in the area of Bukovina.

From an aesthetic point of view, the project proposes a vibrant treatment of long façades through full-empty games and alternate shades of the tyre's panels, thus printing a rhythm and avoiding monotony.

Projects Similar