• DESIGN.
    ARCHITECTURE.
    IMPLEMENTATION.

  • DESIGN.
    ARCHITECTURE.
    IMPLEMENTATION.

Excelenta în design interior

De la idee la creație, te asistăm atunci când trebuie să faci fiecare alegere, pentru a te bucura de un echilibru al contrastelor într-un design interior impresionant.

Un spațiu corect amenajat, bine organizat, cu un design armonios poate schimba modul în care vezi viața în fiecare zi, fie acasă, la birou sau într-un spațiu public.

Fiind recunoscuți pentru inovație arhitecturală și servicii excelente de design interior, la Archicraft poți conta pe sprijinul specialiștilor cu experiență de 14 ani în amenajarea birourilor, a locuințelor, a teraselor și grădinilor dar și a spațiilor publice. Punem în practică

idei non-conformiste în mod creativ, amenajăm birouri și locuințe îmbinând arta cu funcționalitatea și livrăm servicii și produse de lux pentru clienții noștri.
Lasă-ți imaginația să curgă, împărtășește-ne ideile tale, iar împreună vom transforma orice spațiu într-unul unic, cu personalitate și stil, respectându-ți cerințele de la început până la sfârșit.

Produse de design

Fiecare spațiu poate deveni special în prezența unor produse de design de cea mai bună calitate. Dispunem de o gamă largă de produse pentru amenajarea interioarelor din care poți alege cea mai bună variantă pentru tine.

Design interior

Considerăm că design-ul interior nu se rezumă doar la aspectul vizual reușit al unui spațiu, ci și la funcționalitate, confort, durabilitate și sustenabilitate. Combinând toate aceste elemente, îți punem la dispoziție materiale, finisaje și piese de mobilier potrivite nevoilor tale, dar și talentul unor designer de succes.

Arhitectura

Nevoia unei arhitecturi sustenabile crește cu fiecare zi care trece. Arhitecți și ingineri cu experiență lucrează la proiectul tău cu pasiune, implicare, creativitate la discreție, oferind soluții dintre cele mai convenabile. Dezvoltator imobiliar (design & build)…

Vrei sa te inspiri din cele mai recente proiecte
ale echipei Archicraft?

Vezi care sunt proiectele in care am investit pasiune, timp și idei inovatoare.

DESPRE NOI

Cu ce ne ocupăm?

Fiind o companie cunoscută pe plan național pentru calitatea serviciilor și a produselor livrate, Archicraft are o experiență de 14 ani în domeniul arhitecturii, al design-ului interior, al amenajărilor peisagistice, al arhitecturii și al design-ului de produs.

Colaborăm cu producători de renume de origine italiană precum Impronta ITALGRANITI, Mirage, Sant`Agostino, Mutina, DelConca, Sicis, Gazzotti, AliParquets, BluBleu, Zucchetti Kos, Geda, HIDRA Ceramica, Arblu, Galassia, HATRIA.MARAZZI Gorup, Babini, AsterCucine, Sistemitalia, Arper, Varaschin, Pircher și alții.

Pentru că excelența serviciilor și satisfacția clienților noștri se află în topul listei priorităților noastre, oferim produse certificate și aprobate de către organizațiile ecologice.

Archicraft a luat naștere în anul 2003 în Satu Mare, urmând să se extindă la scurt timp în nord-vestul țării. În acest moment, serviciile companiei sunt disponibile în orașele Cluj Napoca, Târgu- Mureș, Oradea, Suceava, Baia Mare și București.

SERVICII

Serviciile noastre
De la concept la materializare

Ce oferim? La Archicraft, am adunat arhitecți, ingineri, designeri, gânditori și oameni creativi pentru a pune în practică cele mai complexe și sofisticate proiecte. Atunci când calci pragul showroom-ului nostru, întâlnești profesioniști gata să îți ofere consultanța de care ai nevoie la fiecare pas, de la prima idee până la materializarea unui concept.

Oferim servicii de design interior, arhitectură, design & build, dar și produse de design de lux durabile și sustenabile.

ARHITECTURA

Serviciile de arhitectură pe care le oferim includ toate etapele necesare obținerii unor construcții solide, durabile. De la servicii de consultanță, până la proiectare și construcție propriu-zisă, arhitecții, designerii și inginerii noștri simplifică lucrurile la fiecare pas, oferind soluții dintre cele mai creative. Executăm proiecte din toate sferele și îți oferim o nouă perspectivă asupra frumosului.

DESIGN INTERIOR

Serviciile de design interior de care beneficiezi la Archicraft cuprind atât proiecte de design interior rezidențial, cât și spații publice. Îți oferim consultanță pentru fiecare proiect în parte, analizând opțiunile și ajutându-te să iei decizii potrivite în funcție de tendințe, dar și de efectul pe care vrei să îl obții. Îți prezentăm numeroase variante ale frumosului, incluzând conceptul de funcționalitate și durabilitate în fiecare proiect.

PRODUSE DE DESIGN

Niciun proiect nu este complet fără produse de design de calitate superioară, care să surprindă la fiecare pas. Îți oferim mobilier, finisaje, obiecte sanitare și accesorii în coaborare cu furnizori de renume, al căror principal obiectiv este exprimarea luxului și a eleganței cu ajutorul materialelor fabricate cu măiestrie și pasiune.

Dezvoltator imobiliar (Design & Build)

Tehnologia, experiența, cunoștințele și resursele pe care le deținem ne ajută să livrăm servicii complete de arhitectură și design. Prezintă-ne ideile tale, iar noi ne vom ocupa de fiecare aspect, începând de la gândirea și proiectarea schemei inițiale, până la amenajarea spațiului interior și exterior. Creativitatea, rezistența și sustenabilitatea sunt principalele caracteristici ale fiecărui proiect finalizat.

Proiecte

Contact

office@archicraft.ro
(0741) 082 280

Adresa

Aurel Popp 2

Satu Mare